Дискутираха „Пътят на успеха“ в България

Горещи новини Новини

Първият по рода си форум на тема „Пътят на успеха“, се проведе в Перник. Гост-лектори на събитието бяха, областният у

 

правител – Ирена Соколова, изпълнителният директор на „Стомана Индъстри“ АД – Александър Александров и ръководителят на международния проект „Университет с отворен код“ – Христиан Даскалов. Всеки от участниците имаше възможност да сподели за своя път на успеха.

Във форума се включиха над 50 младежи от населените места в областта.  Форумът е част от дейностите на проект „Младежки информационно-консултантски център – Перник“, администриран от сдружение „Обектив“, финансиран по Национална програма за младежта (2016-2020г.), от Министерството на младежта и спорта.

Повечето от младите хора си задават въпроса „А сега накъде?“, когато завършат училище. Голяма част от тях в последните години избират Терминал 2, друга с години не могат да решат какво да правят с живота си. Има такива, които до края на следването си се колебаят дали са направили правилния избор. И други, които се обричат на дълго търсене в професионалния си път. Ние искаме да помогнем на всички тях по-рано да формират целите и мечтите си, за да имат повече време да ги осъществят, споделиха организаторите на събитието.

 

Comments

comments

Последни публикации